Nettodebitering vs EU:s momsregler

En av skribenterna på solcellforum.se, Nelos, har plockat fram videoklipp från Riksdagens debatt om detta. Antingen fattas det någon väsentlig pusselbit i den informationen eller så vilar regeringsmakten och dess proposition om skatteåterbäring på lösan grund eller egentligen rena gyttjan.

Lyssna/titta själva här (Vimeo).

Om ni bara vill lyssna.

Har jag missförstått något fundamentalt eller är det verkligen så väldigt illa att regeringsmaktens beslut vilar på “att någon hört att någon i EU har sagt något”? Man känner sig väldigt maktlös och inte alls imponerad!

/Anders

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>